Over mij

Ik ben Lore en ik ben geboren op 22 juli 2002 wat me dus 14 jaar maakt. Ik ben geboren in Leuven, maar na twee jaar besloten mijn ouders te verhuizen naar een klein dorpje in West-Vlaanderen en daar woon ik nog steeds!

Naast schrijven is mijn passie echt fotografie. Ik hou ervan om mijn creativiteit te uiten in foto’s! Verder heb ik veel liefde voor muziek, eten, mijn familie, reizen en nog veel meer. Schrijven is altijd al een passie geweest, ik schreef al verhalen van toen ik net kon schrijven en ik was altijd blij als we een opstel moesten schrijven haha. Op dat moment keek iedereen me echt raar aan. Ik zei vroeger zelfs dat ik boeken wou schrijven later. Dat is nu niet direct mijn ambitie, maar kijk mij nu. Ik blog, dus ik kan mijn passie toch nog delen! Nog iets wat ik leuk vind aan bloggen is de interactie met anderen, onder de reacties of in insta-DM.

blog

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal is moeilijk te zeggen, maar het komt meestal gewoon in mij op. Ook Pinterest en tijdschriften zijn echte inspiratiebronnen! Ik ga ook wel nog eens inspiratie zoeken op andere blogs, maar ik ga nooit klakkeloos andermans idee/concept/artikel overnemen!

Met mijn blog wil ik niet bepaald iets bereiken. Het enige wat ik niet wil zijn rotcomments op een of ander artikel. Komt deze er toch dan verwijder ik hem direct. Ik wil namelijk vrede op mijn stukje van het internet!

Lots of Love

Lore

Advertenties

2 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s